Základní škola Josefa Bublíka Bánov Základní škola Josefa Bublíka Bánov
  • KAM AŽ DOJDEME SPOLEČNÝMI SILAMI?

    • 12. 02 2021
KAM AŽ DOJDEME SPOLEČNÝMI SILAMI?

KAM AŽ DOJDEME SPOLEČNÝMI SILAMI?

CELOŠKOLNÍ SPORTOVNÍ VÍKENDOVÁ AKCE ZŠ BÁNOV

13. - 14. 2. 2021

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Milí žáci, rodiče a vyučující ZŠ Bánov,

pojďme všem ukázat, co dokážeme, když se spojíme a táhneme všichni za jeden provaz. O víkendu 13.- 14. 2. 2021 se každý sám vydejme na cestu. Vyberte si svoji trasu podle svých možností a podmínek. Po víkendu pošlete svůj „výkon“ svému vyučujícímu tělesné výchovy, my všechny vaše kilometry ve škole sečteme a dáme vám vědět, kam až se nám podařilo společně dojít.

Jak budete zvládnuté kilometry měřit? Je to snadné! Kdo má smarthodinky, náramek, nebo appku v telefonu – pošle jen fotku displeje s počtem km a přiložte fotku/selfie z místa výletu. Kdo nemá možnost vzít nějaké zařízení ven, může po návratu domů naklikat trasu na mapy.cz a poslat počet km a zase fotku z místa. Kilometry vložíte do zadání v Teamsech, které vám tam vyučující pro tento úkol nachystají. Pokud s vámi půjdou rodiče a sourozenci, tak všechny své kilometry sečtěte.

Tak neseďte doma a pojďte ven! I krátká procházka vám udělá dobře a pomůže všem dojít co nejdál. Některé úkoly jsou pro každého z nás někdy příliš náročné, ale když nám někdo pomůže, vše jde hned líp. A když se spojíme všichni, dokážeme neuvěřitelné věci. Pojďme si to vyzkoušet a dojít společně co nejdál, třeba až na břeh moře nebo rovnou kolem světa.