Základní škola Josefa Bublíka Bánov Základní škola Josefa Bublíka Bánov
  • VOLEJBAL BOJKOVICE

    • 19. 04 2023
VOLEJBAL BOJKOVICE
VOLEJBAL BOJKOVICE
kluci 3. místo
děvčata 4. místo
19. 4. 2023
- - - - - - - - -
Ráno jsme se sešli v dobré náladě, přestože nám počasí nepřálo. Pan ředitel nám popřál hodně štěstí a úspěchu. Po příjezdu do Bojkovic, jsme museli šlapat velký kopec. S nadšením jsme dorazili do haly a po chvíli už začaly první zápasy.


Holky hrály proti Bojkovicím, ale zápas se i po dobrém výkonu nepodařilo vyhrát. Ve druhém zápase s Nivnicí už to bylo o něco veselejší, ale i tak skončil prohrou. Poslední zápas byl s Uherským Brodem. Do prvního setu jsme zase dali všechno, ale i přes to, to nestačilo :,( . Druhý set se nám podařil vyhrát, a proto jsme díky vyrovnanému skóre na sety bojovali o 3. místo (byl to ofous – o 4 body). Sice 4. místo, ale i tak si holky vedly skvěle.


Kluci první souboj hráli s Bojkovicemi, ale bohužel prohráli. Druhý zápas se Starým Městem byl stejně napínavý, a dokonce jim fandil tým Bojkovic. I přes to se jim vyhrát nepodařilo. Oběma týmům děkujeme za super výkon, byla radost jim fandit a sledovat je. Kluci si s třetím místem odnesli pohár, diplom a medaile. Holky se čtvrtým místem jenom diplom. Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.
Taky děkujeme paní učitelce Herberkové za úžasnou podporu během celého dne, který jsme si díky tomu úžasně užili.
text: Andrea Francová a Sofie Mahdalová 9. B
fota: Nela Mahdalová 9. B