Základní škola Josefa Bublíka Bánov Základní škola Josefa Bublíka Bánov
  • TÁHNEME ZA JEDEN PROVAZ

    • 07. 09 2019
TÁHNEME ZA JEDEN PROVAZ
Víte, kdo je andělská Anička, milosrdný Michal, jásající Jožka a mocný Mirek? Kde jezdí  Pony expres? Jak se dělá kompot? A kdo sbírá staré mince? Kdo rád spí? A jak je důležité naslouchání? Na tyto otázky by Vám mohli hravě odpovědět naši šesťáci po letošní seznamce. Ta se konala ve čtvrtek a pátek ve školním sále, na víceúčelovém hřišti a školní zahradě.
Šesťáci prožili dva dny, při kterých se poznávali navzájem mezi sebou i se svými třídními učiteli. Trénovali spolupráci, taktiku, ohleduplnost, vzájemné učení, posílili svoji fyzičku a také zažili hodně legrace. Zapojili se všichni a strávili tak prima dva dny i přes páteční chladnější počasí. Na to co jsme započali na seznamce, budeme v průběhu roku navazovat v třídnických hodinách.  
Velké poděkování patří deváťákům Anežce Kočicové, Báře Novákové, Radku Kročilovi a Jožkovi Nevařilovi, kteří se skvěle ujali role asistentů při venkovních aktivitách, panu zástupci Ondrovi a Samu Ondráčkovi z osmičky, že vše zdokumentovali, panu učiteli Masařovi, který se k nám připojil na náročnější hry. Největší poděkování patří paní učitelce Zdeňce Suché, která pečlivě sestavila pestrý program a moderovala oba dny. 


Hanka Boráková a Mirek Gazdík, noví třídní učitelé letošních šesťáků
mnoho fotografií naleznete ZDE